Kodin10 syntyi asiakkaita varten

Kodin10 yritys syntyi halusta tehdä asiat paremmin kuin ne on tähän asti tehty. 

Kodin10 sai alkunsa, kun Nordic Ruutu Oy päätti irtautua Pihla Group Oy:n jälleenmyynnistä. Pihla Group on osa pohjoismaista Inwido-konsernia ja tunnetaan merkittävänä toimijana ikkuna- ja ovimarkkinoilla.

Etsiessään uusia tapoja palvella asiakkaitaan paremmin, Kodin10 aloitti yhteistyön Karelia Ikkunoiden ja Päijänne-ovien kanssa. Molemmat yritykset ovat arvostettuja toimijoita alallaan, Karelia Ikkunat suurimpana suomalaisomistuksessa olevana ikkunavalmistajana ja Päijänne-ovet tunnettuna ovivalmistajana Sysmästä.

Tämä strateginen liike mahdollisti Kodin10:n tarjota asiakkailleen entistä laadukkaampia tuotteita edullisemmin, sillä tuotteet hankitaan suoraan valmistajilta ilman välikäsiä.

Keitä me olemme

Tuomas Venäläinen

Tuomas Venäläinen

Tuomas Venäläinen on toiminut yrittäjänä ja toimitusjohtajana Kodin10 / Nordic Ruutu Oy:ssä vuodesta 2020 lähtien, vastaten yrityksen myynnistä ja asennuksista.

Tuomaksella on pitkä ja monipuolinen kokemus ikkuna- ja ovialalta, yhteensä noin 19 vuoden ajalta. Venäläinen on valmistanut, asentanut ja myynyt kaiken kaikkiaan yli 20,000 ikkunaa ja ovea ja hänellä on ikkuna-asennuksen sertifikaatti. Asennuskokemusta on mm. seuraavista ikkunoista: Fenestra, Skaala, Pihla, Tiivi, Karelia, Lammi, Piklas, Alavus, Kaski, Sydänpuu ja Domus.

Ville Saari

Ville Saari

Ville Saari on toinen Kodin10:n perustajista, joka on niin ikään toiminut yrittäjänä ja myynti- sekä asennustehtävissä vuodesta 2020.

Saaren tausta kattaa laajan kirjon rakennuspalveluita Klassikkokatto-nimisen yrityksen kautta, mukaan lukien omakotitaloprojekteja, saneerauksia, kattoremontteja ja merkittäviä ikkuna-asennuksia. Asennuksen osalta ikkunamerkeistä on tuttuja mm. Pihla, Kaski, Skaala, Lammi, Piklas, Tiivi, Alavus ja Karelia. Saarella on kokemusta noin 18 vuoden ajalta ikkunoista ja kiinteistöremonteista.

Kuva artikkelista Forssan Lehden sivuilla, jossa esitellään yrittäjät ja ensimmäinen asiakashankinnan puolelle hankittu apukäsi. Vasemmalta oikealle lukien: Yrittäjäkaksikko Ville Saari ja Tuomas Venäläinen, sekä markkinointia ja asiakashankintaa tekevä Janne Kauppi.

Yhteenveto

Kodin10:n toimintaperiaate perustuu suoraan yhteistyöhön valmistajien kanssa, mikä mahdollistaa laadukkaiden ja energiatehokkaiden ikkunoiden sekä ovien tarjoamisen asiakkaille kilpailukykyiseen hintaan. Yrityksen perustajien, Tuomas Venäläisen ja Ville Saaren, syvä asiantuntemus ja kokemus alalta takaa korkeatasoisen palvelun kaikissa myynnin ja asennuksen vaiheissa. Kodin10 on sitoutunut tarjoamaan parasta mahdollista laatua ja palvelua asiakkailleen, ja heidän toimintansa heijastaa vahvaa ammattitaitoa ja asiakaslähtöisyyttä.