Kerrostalo Salon keskustassa.

Salon keskustan kerrostalon ikkunaremontti – Kodin10 panostaa laatuun ja asiakastyytyväisyyteen

Vanhan ikkunan purkaminen käynnissä.

Salon keskustassa sijaitseva kolmekerroksinen asunto-osakeyhtiö kokee parhaillaan merkittävän muutoksen, kun Kodin10 toteuttaa kiinteistössä kattavan ikkunaremontin. Projektin ensimmäinen vaihe, malliasennus, on jo suoritettu onnistuneesti, mikä on antanut meille vihreän valon jatkaa ikkunoiden valmistusta ja toimitusta.

Projektin vaiheet ja tavoitteet

Kolme asentajaa valmistelee ikkuna-aukkoja.

Tässä projektissa keskitymme aluksi talon sisäpihan ikkunoiden vaihtoon. Kadun puoleiset ikkunat ovat paremmin suojassa ja niiden uusiminen voidaan ajoittaa myöhempään vaiheeseen, mikä antaa taloyhtiölle joustavuutta suunnitella ja aikatauluttaa remonttia. Tämä suunnitelmallisuus auttaa taloyhtiötä hallitsemaan taloudellisia rasitteita tehokkaasti ja vähentämään korjausvelkaa järkevällä tavalla.

Miksi Kodin10 valittiin projektin toteuttajaksi?

Uutta ikkunaa nostetaan paikoilleen.

Haastattelimme taloyhtiön isännöitsijää, joka valotti valintaprosessia ja perusteita, jotka johtivat Kodin10:n valintaan tämän merkittävän projektin toteuttajaksi. Isännöitsijän mukaan ratkaiseva tekijä ei ollut hinta, vaan se, että Kodin10 osoitti erityistä kiinnostusta ja sitoutumista projektin onnistumiseen.

”Vaikka ette olleet halvin tarjoaja, seurasitte projektia läheltä ja osoititte todellista kiinnostusta sen onnistumiseen. Myyjänne teki vaikutuksen henkilökohtaisella lähestymistavallaan ja asiantuntemuksellaan”, isännöitsijä kertoo.

Laatu ja asiakastyytyväisyys etusijalla

Kodin10 on sitoutunut tarjoamaan vain parasta, ja tämä näkyy kaikessa toiminnassamme – alkaen tarkasta suunnittelusta ja jatkuen laadukkailla asennustöillä. Me ymmärrämme, että ikkunaremontti ei ole pelkästään fyysinen muutos rakennukseen, vaan se on investointi asumismukavuuteen ja kiinteistön arvon kasvattamiseen.

Tämän projektin myötä pyrimme paitsi parantamaan rakennuksen energiatehokkuutta ja ulkonäköä, myös vahvistamaan luottamusta ja tyytyväisyyttä asukkaiden keskuudessa. Meille on tärkeää, että asiakkaamme tuntevat tulleensa kuulluksi ja että lopputulos vastaa heidän odotuksiaan.

Kodin10:n toteuttama ikkunaremontti Salossa on esimerkki siitä, miten huolellisesti suunniteltu ja asiantuntevasti toteutettu projekti voi tuoda lisäarvoa niin asukkaille kuin taloyhtiöllekin. Pysy kuulolla, sillä tulemme jakamaan lisää päivityksiä ja kuvia projektin edistymisestä kotisivuillamme ja sosiaalisen median kanavissamme.

Lue myös artikkeli: Ikkunoiden kierrätys taloyhtiöissä: Ekologinen valinta remontissa tai lue lisää taloyhtiö-palvelustamme.