Uusi ovi sisältäpäin

Rivitalon oviremontti Punkalaitumella – Terassiovien uusiminen tuo energiatehokkuutta ja tyyliä

Kodin10 toteutti Punkalaitumella sijaitsevassa rivitalossa terassioviremontin, jossa vanhat, aikansa energiatehokkuutta tavoitelleet tuplaovet korvattiin modernimmalla ratkaisulla. Aiemmin käytetty tuplaoviratkaisu, jossa erillinen sisäovi toimi lisäeristeenä, on nyt korvattu teknisesti edistyneemmillä ovilla, jotka tarjoavat paremman energiatehokkuuden ja käytännöllisyyden ilman ylimääräistä sisäovea.

Terassiovet ennen ja jälkeen oviremontin.
Terassiovi ennen remonttia ja remontin jälkeen.

Projektin tausta ja toteutus

Alkuperäisissä ovissa käytettiin kahta ovea kylmän pitämiseksi ulkona, mikä oli aikoinaan tarpeellista, sillä tuolloin ei ollut saatavilla nykyajan energiatehokkaita materiaaleja kuten kehittyneitä polystyreenieristeitä tai kaasutäytteisiä lämpölaseja. Remontissa päivitetyt ovet säilyttävät ulkoapäin katsottuna rakennuksen perinteisen ruskean värin kunnioittaen talon alkuperäistä ulkoasua, kun taas sisäpuolelle valittiin valoa tuova ja modernimpi valkoinen väri.

Kodin10 valikoitui projektiin urakoitsijaksi kilpailutuksen kautta. Asiakkaan edustajan haastattelussa korostui Kodin10:n myyjien asiantuntemus ja kyky kuunnella asiakkaan toiveita, mikä erottui edukseen verrattuna perinteiseen myyntitilanteeseen. Lisäksi tuotteiden laatu ja kilpailukykyinen hinta vakuuttivat taloyhtiön tekemässä valinnassa.

Asiakaspalaute

Projektin päätyttyä kysyimme taloyhtiön edustajalta palautetta saadaksemme tietää, miten asukkaat ovat ottaneet muutokset vastaan. Vastauksen mukaan ainuttakaan negatiivista palautetta ei ole kuulunut, mikä on positiivinen merkki, sillä yleensä mahdolliset ongelmat tuodaan nopeasti esille. Vaikka remontti on juuri valmistunut ja aikaista arvioida pitkän aikavälin vaikutuksia, ensivaikutelmat ovat olleet erittäin myönteisiä.

Kodin10 on ylpeä saadessaan toteuttaa projekteja, jotka parantavat asumismukavuutta samalla kun kunnioitamme rakennusten historiallista arvoa. Tämä oviremontti Punkalaitumella on osoitus sitoutumisestamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja parhaita tuotteita.