Metallinen kurki työmaan edessä.

Rivitalon oviremontti Jokioisilla – Uudet ovet tuovat valoa ja tyyliä

Jokioisilla sijaitsevaan rivitaloon suoritettiin kattava oviremontti, jonka myötä sekä etuovet että takapihan terassiovet uusittiin. Remontin myötä asukkaat toivat päivityksen niin rivitalon ulkonäköön kuin toiminnallisuuteenkin.

Uudet ovet, uusi ilme

Remontissa etupihan vanhat kaksilasiset ulko-ovet korvattiin moderneilla yksilasisilla ovilla. Tämä muutos ei ainoastaan paranna ovien esteettistä ilmettä, vaan vaikuttaa myös kustannustehokkaasti hankkeen kokonaisbudjettiin; yleisesti ottaen yksilasiset ovet ovat edullisempia kuin kaksilasiset vastineensa. Uusien ovien kaksivärinen muotoilu, ulkopuolen perinteikäs ruskea yhdistettynä sisäpuolen raikkaan valkoiseen, tuo tyylikkyyttä ja samalla valoisuutta eteisaluetta kohentamaan.

Asennus sujui sujuvasti

Oviremontti toteutettiin sujuvasti ja tehokkaasti, ja sen tuloksena asukkaat voivat nyt nauttia sekä parantuneesta turvallisuudesta että esteettisesti miellyttävämmästä asuinympäristöstä. Kuvat asennusvaiheesta todistavat muutoksen, joka ei ainoastaan paranna rakennuksen ulkoasua, vaan myös lisää asumismukavuutta.

Rivitalon oviremontti Jokioisilla on erinomainen esimerkki siitä, kuinka pienilläkin päivityksillä voidaan saavuttaa merkittäviä parannuksia asumisen laatuun. Kodin10 on ylpeä voidessaan tarjota tällaisia ratkaisuja, jotka yhdistävät esteettisyyden, toimivuuden ja kustannustehokkuuden.