Uudet ikkunat ja uusi terassiovi.

Rivitalon ikkunaremontti valmistui Forssassa – Uusi ilme vanhaan taloon

Forssassa sijaitsevaan rivitaloon on juuri saatu päätökseen kattava ikkuna- ja oviremontti, joka on tuonut rakennukselle sekä modernia ilmettä että lisännyt asumismukavuutta energiatehokkailla ratkaisuilla. Projektissa korvattiin vanhat alkuperäiset ikkunat ja ovet uusilla, nykyaikaisilla versioilla, jotka tukevat paremmin nykyajan energiavaatimuksia.

Ennen ja jälkeen -kuva ikkunoista ja terassiovesta.

Yksilölliset toiveet huomioon

Vaikka suurin osa ikkunoista ja ovista uusittiin, joitakin takapihan terassiovista päätettiin säilyttää asukkaiden toiveesta. Pyrimme aina löytämään parhaat ratkaisut yksilöllisten tarpeiden mukaan ja asiakkaiden toiveet ovat siinä suuressa roolissa.

Esteettiset ja käytännölliset päivitykset

Uusi ikkuna ulkoapäin
Uusi ikkuna sisältäpäin.

Uudet ikkunat ja ovet säilyttivät ulkopuoleltaan perinteisen ruskean värin, mutta sisäpuolelta ikkunat ovat valkoiset. Tämä kaksivärinen ratkaisu tuo sisätiloihin valoisuutta ja modernia ilmettä. Lisäksi kaikkiin uusiin ikkunoihin asennettiin tehtaalla säleverhot, jotka lisäävät sekä yksityisyyttä että mahdollisuutta säädellä valon määrää sisätiloissa.

Joustavuutta asennusaikataulussa

Erityisenä järjestelynä tässä projektissa asennustyöt tehtiin viikonloppuna, mikä osoittaa Kodin10:n kykyä mukautua asiakkaiden aikatauluihin ja tarpeisiin. Tämä mahdollisti remontin suorittamisen minimaalisella häiriöllä asukkaiden arkeen.

Asukkaiden tyytyväisyys

Projektin valmistuttua asukkaat ovat ilmaisseet olevansa erittäin tyytyväisiä remontin lopputulokseen. Uusien ikkunoiden ja ovien myötä rivitalo ei ainoastaan näytä paremmalta, vaan tarjoaa myös paremman energiatehokkuuden ja mukavuuden.

Kodin10 on ylpeä voidakseen toteuttaa projekteja, jotka eivät ainoastaan vastaa teknisiä ja esteettisiä vaatimuksia, vaan myös parantavat asukkaiden päivittäistä elämänlaatua. Jos harkitset ikkuna- tai oviremonttia, ota yhteyttä – autamme mielellämme suunnittelemaan ja toteuttamaan remontin, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi.