Voita omavalintainen ulko-ovi

Osallistu arvontaan ja voita jopa 2600 euron arvoinen ovi!

Voita omavalintainen ulko-ovi.

Osallistu arvontaan ja voit voittaa valitsemasi ulko-oven, parvekeoven tai autotallin oven valikoimastamme. Ovi on kotimainen Avainlippu-tuote ja sen valmistaa Päijänne-ovet Oy Sysmässä. Valikoima on täynnä toinen toistaan kauniimpia, energiatehokkaampia ja markkinoiden laadukkaimpia ovia.

Osallistu arvontaan alla olevalla lomakkeella.

Vastaamalla lomakkeen kysymyksiin, olet mukana kilpailussa. Arvonnan säännöt löydät lomakkeen alapuolelta.

Arvontalomake

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Nimi
Osoite
Haluatko ensikäden tietoa?
Uutiskirje sisältää mm. kampanjoita, tietoa kilpailuista ja artikkeleita. Uutiskirjeen voit peruuttaa koska tahansa.

KODIN10 OVIARVONTA – SÄÄNNÖT

 1. Kilpailun järjestäjä: Kodin10 / Nordic Ruutu Oy, Uotilantie 7, 32100 Ypäjä.
 2. Osallistumisoikeus: Arvontaan voi osallistua kuka vain 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen tai Suomessa vakituisesti asuva henkilö. Kilpailuun ei voi osallistua muut kuin luonnolliset henkilöt, ei esimerkiksi yhdistys, yritys tai taloyhtiö. Mikäli arvottu voittaja ei täytä kilpailun ehtoja, arvotaan uusi voittaja. Osallistua voi vain yhden kerran ja mahdollinen huijaaminen esimerkiksi useilla yhteystiedoilla osallistumisella, voi johtaa hylkäämiseen. Kodin10:n omat työntekijät ja alihankkijat eivät voi osallistua kilpailuun.
 3. Kilpailuaika: Voit osallistua arvontaan 1.3.2024 – 30.6.2024 välisenä aikana. Päättymisen jälkeen tulleita osallistumisia ei huomioida arvonnassa. Arvonta suoritetaan 1.–5. heinäkuuta 2024 välisenä aikana. Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin, mikäli se esimerkiksi lomien vuoksi on tarpeellista.
 4. Osallistuminen: Kilpailu on käynnissä Kodin10-verkkosivuilla ja kupongeilla esimerkiksi messuilla ja muissa myyntitapahtumissa.
 5. Palkinto: Kodin10 oviarvonnan palkinto on voittajan vapaasti valitsema ovi Kodin10:n myyntimallistosta. Palkintoon sisältyy rahti manner-Suomen alueelle. Palkinto ei sisällä asennusta tai muuta työtä.
 6. Voittajalle ilmoittaminen: Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti puhelimitse. Kilpailuun osallistumalla annat automaattisesti suostumuksen nimesi ja paikkakuntasi käytön Kodin10:n markkinoinnissa kotisivuilla, sosiaalisessa mediassa ja muissa mahdollisissa medioissa.
 7. Voittajan tavoitettavuus: Mikäli emme onnistu tavoittamaan voittajaa kahden viikon kuluessa, arvomme palkinnon uudestaan.
 8. Kodin10 maksaa arpajaisveron.
 9. Palkinnon vaihto: Palkintoa ei voi vaihtaa rahaan tai muihin tuotteisiin.
 10. Kilpailusta kertova materiaali: Järjestäjä ottaa vastuun helposti korjattavista virheistä, esimerkiksi verkkosivuilla muokattavissa olevien tekstien korjaamisesta. Painettujen materiaalien mahdollisista virheistä huolehditaan kohtuullisissa määrin (esimerkiksi tapahtuman jälkeen materiaalin vaihto ennen seuraavaa tapahtumaa). Järjestäjä ei ota vastuuta mahdollisen virheellisen materiaalin aiheuttamista haitoista ja seuraamuksista.
 11. Palkinnon käytön vastuu: Järjestä ei ole vastuussa kilpailuun osallistumisen tai palkinnon käytön aiheuttamista haitoista muuta kuin kuluttajansuojan edellytysten mukaan esimerkiksi tuoteturvallisuuden osalta. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi yleisesti kotivakuutuksen piiriin kuuluvista asioista, eikä mahdollinen vastuu missään tapauksessa saa ylittää palkinnon arvoa.
 12. Mikäli voittaja on kilpailun aikana hankkinut Kodin10:ltä oven, voittajalle voidaan hyvittää hänen hankkimansa oven hinta (ei koske työn osuutta / maksimi 2600 euroa sisältäen arvonlisäveron 24 %).
 13. Osallistumalla hyväksyt tietojesi käytön uusasiakashankinnassa ja sinuun voidaan olla yhteydessä mahdollisten ovi- ja ikkunatarpeidesi kartoittamiseksi. Kilpailun päättymisestä voidaan ilmoittaa kaikille kilpailuun osallistuneille.
 14. Voittaja antaa osallistumalla suostumuksensa palkinnon osalta käytettävän sijainnin esittelyyn uudisrakennukseltaan / remonttikohteestaan Kodin10 kotisivuilla. Esittelyn toteutuksesta, valokuvauksesta, artikkelista ja mahdollisesta videokuvauksesta sovitaan erikseen voittajan kanssa.
 15. Sääntömuutokset: Kodin10 pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ja niistä ilmoitetaan tällä verkkosivulla.
 16. Kilpailun peruuttaminen: Ylivoimaisen esteen (force majeure) tai siihen rinnastettavan syyn vuoksi Kodin10 voi tarvittaessa keskeyttää ja peruuttaa kilpailun.
 17. Osallistumalla hyväksyt kaikki edellä olevat säännöt ja sitoudut noudattamaan järjestäjän päätöksiä, sekä varmistamaan mahdolliset muutokset tältä sivulta ennen palkinnon vastaanottoa, tai et voi vedota niihin jälkikäteen.

Muuta:

Kilpailun sääntöihin tehdyt korjaukset ja muutokset, sekä niiden ajankohdat:

 1. Täsmennetty yhteydenottotapa voittajaan: puhelimitse. Päivitys 7.3.2024.
 2. Korjattu kirjoitusvirhe (järjestä -> järjestäjä). Päivitys 20.5.2024.