Laadukkaat kotimaiset autotallin ovet!

Autotallin ovet

Talas autotallin ovet sopivat hyvin autotalleihin, harrastetiloihin, lämpimiin varastoihin, mönkijätalleihin ja muihin kohteisiin, joissa kaksiosainen käyntiovi on käytännössä tarpeen. Ostamalla talon muiden sisäänkäyntien kanssa samaa sarjaa olevat Talas autotallin ovet tuet kotisi arkkitehtonista yhdenmukaisuutta ja harmoniaa.

Päijänne-oven perusmallisto on markkinoiden lämpimimmästä päästä: se on 90 mm paksu ja täyttää tiukimmatkin lämmönläpäisyvaatimukset, joten Päijänne-ovelta saat jo perusoven hinnalla erityisen lämpimän ja huomiota herättävän jykevän oven.

Korkealaatuiset raaka-aineet

Tuotteiden raaka-aineet ja komponentit ovat korkealaatuisia ja hyviksi havaittuja. Tuotteissa ei käytetä eettisesti tai ekologisesti kestämättömiä materiaaleja, kuten sademetsän puulajeja tai pieniäkään määriä myrkyllisiä kemikaaleja (ns. RoHS ja REACH -direktiiveissä lueteltuja ainesosia).

Tehdasvärit

Talas pysty AO

Talas pysty sopii hyvin autotalleihin, harrastetiloihin, lämpimiin varastoihin, mönkijätalleihin ja muihin kohteisiin, joissa kaksiosainen käyntiovi on käytännössä tarpeen.

Talas vaaka AO

Talas vaaka sopii hyvin autotalleihin, harrastetiloihin, lämpimiin varastoihin, mönkijätalleihin ja muihin kohteisiin, joissa kaksiosainen käyntiovi on käytännössä tarpeen.

Talas sileä AO

Talas sileä sopii hyvin autotalleihin, harrastetiloihin, lämpimiin varastoihin, mönkijätalleihin ja muihin kohteisiin, joissa kaksiosainen käyntiovi on käytännössä tarpeen.

LOMAKE

Pyydä tarjous autotallinovesta

Jätä yhteystietosi tällä lomakkeella, niin olemme teihin piakkoin yhteydessä.
Yhteystietojasi ei luovuteta muille.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Voit kertoa alustavasti yhteydenoton aiheesta. Esimerkiksi minkälainen rakennus on kyseessä ja millaisista uusimistarpeista haluat keskustella.