Uusi etuovi ja ikkuna

Onnistunut ikkunaremontti Jokioisilla – Kodin10:n käsialaa

Jokioisilla sijaitsevan omakotitalon ovi- ja ikkunaremontti on saatu päätökseen, ja lopputulos on asukkaiden mukaan ylittänyt kaikki odotukset. Kodin10:n toteuttamassa remontissa uusittiin yhteensä 21 aukkoa, mukaan lukien kolme ovea ja 18 ikkunaa. Remontti ei ainoastaan parantanut asunnon ulkonäköä ja toimivuutta, vaan myös lisäsi sen turvallisuutta ja älykkyyttä.

Uudistukset ja älykäs teknologia

Yale-älylukko

Erityisesti olohuoneen erkkeri koki merkittävän muodonmuutoksen, kun alareunan erilliset tuuletusikkunat yhdistettiin ylempien ikkunoiden kanssa korkeammiksi ikkunoiksi. Tämä vähensi ikkunoiden määrää neljällä, mutta paransi samalla tilan valoisuutta ja esteettistä ilmettä.

Turvallisuutta ja käytännöllisyyttä lisättiin asentamalla Yale-älylukot ulko-oveen ja kodinhoitohuoneen oveen. Nämä älylukot mahdollistavat oven avaamisen ilman perinteistä avainta ja niitä voidaan hallita kätevästi mobiilisovelluksen kautta, mikä tuo lisämukavuutta päivittäiseen elämään.

Laadukkaat materiaalit ja huolellinen valinta

Talo ulkoa kuvattuna

Asukkaat valitsivat Kodin10:n remontin toteuttajaksi useista syistä. Myyntitapahtuma koettiin reiluksi; myyjä selitti remontin ja tarjouksen osat selkeästi ja ymmärrettävästi. Lisäksi tarjottu hinta oli kertomuksen mukaan kilpailukykyisin, ja sen erittely auttoi ymmärtämään kokonaishinnan muodostumisen. Tuotteiden laatu ja malliston laajuus yllättivät asukkaat positiivisesti. Erityisesti ulko-oveksi valittiin Päijänne-Ovet-malliston tyylikäs ”Majakka”, jonka verhous on tehty lämpökäsitellystä saarnipuusta, yhdistäen kestävyyden ja kauneuden.

Olohuone ennen
Olohuoneen erkkeri ennen
Olohuoneen erkkeri jälkeen.
Olohuoneen erkkeri jälkeen.

Nopea toteutus ja tyytyväiset asukkaat

Projekti eteni sujuvasti alusta loppuun, ja asukkaat olivat erityisen tyytyväisiä remontin nopeaan valmistumiseen. ”Olimme yllättyneitä, miten nopeasti koko prosessi tapahtui. Kodin10 osoitti, että laadukas työnjälki ja nopea toiminta voivat kulkea käsi kädessä”, kertovat talon asukkaat.

Kodin10 on ylpeä voidessaan tarjota asukkaille paitsi korkealaatuisia tuotteita myös erinomaista asiakaspalvelua. Jokioisten remonttiprojekti on jälleen yksi esimerkki siitä, miten paikallinen toimija voi vastata asiakkaiden tarpeisiin ja odotuksiin sekä toteuttaa unelmien kodin parannuksia.

Onko sinulla remonttitarpeita?

Ota yhteyttä meihin ja keskustellaan. Keskustelun jälkeen sinun on helpompi päättää, haluatko pyytää meiltä tarjouksen.