Voita 500€ arvoinen lahjakortti K-Rautaan

Arvomme kaikkien ennen 30. kesäkuuta tarjouksen pyytäneiden kesken 500 euron lahjakortin K-Rautaan.

Voita unelmapalkinto

Voiko olla parempaa palkintoa kuin muhkea lahjakortti kauppaan, josta saa aivan kaiken kodin kunnostukseen ja ehostamiseen.

Jos olet suunnittelemassa ovi- ja ikkunaremonttia niin nyt on oikea aika ottaa yhteyttä. Arvomme kaikkien ennen 30. kesäkuuta tarjouspyyntöön johtaneiden yhteydenottojen kesken 500 euron lahjakortin K-Rauta myymälöihin.

Osallistu haluamallasi tavalla.

Voit osallistua miten haluat – olet automaattisesti mukana kun pyydät meiltä tarjouksen. Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse tai sähköpostilla (kodin10.fi/yhteystiedot) tai voit ottaa suoraan yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tai ilmainen kartoituskäynti

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Mistä olisit kiinnostunut
Voit kertoa alustavasti yhteydenoton aiheesta. Esimerkiksi minkälainen rakennus on kyseessä ja millaisista uusimistarpeista haluat keskustella.

KODIN10 LAHJAKORTTIARVONTA – SÄÄNNÖT

 1. Kilpailun järjestäjä: Kodin10 / Nordic Ruutu Oy, Uotilantie 7, 32100 Ypäjä.
 2. Osallistumisoikeus: Arvonnassa on automaattisesti mukana kaikki 1.5–30.6.2024 välisenä aikana tarjouspyynnön jättäneet asiakkaat. Kodin10 rajaa oikeuden hylätä mahdolliset hupitarjouspyynnöt, jotka on tehty vain kilpailuun osallistumistarkoituksessa. Arvontaan voi osallistua kuka vain 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen tai Suomessa vakituisesti asuva henkilö. Kilpailuun ei voi osallistua muut kuin luonnolliset henkilöt, ei esimerkiksi yhdistys, yritys tai taloyhtiö. 
 3. Kilpailuaika: Voit osallistua arvontaan 1.5.–30.6.2024 välisenä aikana. Päättymisen jälkeen tulleita osallistumisia ei huomioida arvonnassa. Mikäli uusi vastaava arvonta järjestetään, ne voidaan hyväksilukea myöhempään arvontaan. Arvonta suoritetaan 1.–12. heinäkuuta 2024 välisenä aikana. Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin, mikäli se esimerkiksi lomien vuoksi on tarpeellista.
 4. Osallistuminen: Kilpailu on käynnissä kaikilla Kodin10:n viestintäkanavilla, joilla on mahdollista esittää kelvollinen tarjouspyyntö – myös puhelimitse tehty tarjouspyyntö on mukana kilpailussa.
 5. Palkinto: 500 euron arvoinen lahjakortti K-Rauta -myymälöihin.  
 6. Voittajalle ilmoittaminen: Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostilla. Kilpailuun osallistumalla annat automaattisesti suostumuksen nimesi ja paikkakuntasi käytön Kodin10:n markkinoinnissa kotisivuilla, sosiaalisessa mediassa ja muissa mahdollisissa medioissa, joissa julkistamme kilpailun voittajan. Voittajalla on halutessaan oikeus kieltäytyä voitosta ja luovuttaa se uudelleen arvottavaksi.
 7. Voittajan tavoitettavuus: Mikäli emme onnistu tavoittamaan voittajaa kahden viikon kuluessa, arvomme palkinnon uudestaan.
 8. Kodin10 maksaa arpajaisveron.
 9. Palkinnon vaihto: Palkintoa ei voi vaihtaa rahaan. Voit tarvittaessa kysyä kuitenkin vaihtoa asennuksen sisältävään ovi- tai ikkunahankintaan osahyvityksenä käyttämistä.
 10. Kilpailusta kertova materiaali: Järjestäjä ottaa vastuun helposti korjattavista virheistä, esimerkiksi verkkosivuilla muokattavissa olevien tekstien korjaamisesta. Painettujen materiaalien mahdollisista virheistä huolehditaan kohtuullisissa määrin (esimerkiksi tapahtuman jälkeen materiaalin vaihto ennen seuraavaa tapahtumaa). Järjestäjä ei ota vastuuta mahdollisen virheellisen materiaalin aiheuttamista haitoista ja seuraamuksista.
 11. Palkinnon käytön vastuu: Järjestä ei ole vastuussa kilpailuun osallistumisen tai palkinnon käytön aiheuttamista haitoista.
 12. Osallistumalla hyväksyt tietojesi käytön mahdollisen kilpailuun liittyvän yhteydenpidon vuoksi.
 13. Sääntömuutokset: Kodin10 pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ja niistä ilmoitetaan tällä verkkosivulla. Mahdolliset muutokset eivät peruuta sääntöjen puitteissa osallistuneiden käynnissä olevaa osallistumista.
 14. Kilpailun peruuttaminen: Ylivoimaisen esteen (force majeure) tai siihen rinnastettavan syyn vuoksi Kodin10 voi tarvittaessa keskeyttää ja peruuttaa kilpailun.
 15. Osallistumalla hyväksyt kaikki edellä olevat säännöt ja sitoudut noudattamaan järjestäjän päätöksiä, sekä varmistamaan mahdolliset muutokset tältä sivulta ennen palkinnon vastaanottoa, tai et voi vedota niihin jälkikäteen.