Ikkunoiden lisävarusteet

Varusteilla parannat asumismukavuutta ja sisäilman laatua.

Karelia-ikkunoiden lisävarusteet – Monipuolisuutta ja mukavuutta kotiisi

Karelia-ikkunoiden lisävarusteet tarjoavat monipuolisia ratkaisuja parantamaan kotisi mukavuutta ja toimivuutta. Tutustu alla esiteltyihin varusteisiin, jotka tuovat lisäarvoa niin päivittäiseen käyttöön kuin asumismukavuuteenkin.

Korvausilmaventtiili ikkunan karmissa

Korvausilmaventtiili

Korvausilmaventtiilit ovat välttämättömiä kodeissa, joissa on koneellinen ilmanpoisto mutta puutteellinen tuloilma. Venttiilit on varustettu kesä- ja talviasennolla ilmamäärän säätelyyn, ja niiden vaihdettava suodatin takaa raikkaan sisäilman, mikä edistää asukkaiden hyvinvointia.

Sälekaihdin

Sälekaihtimet voidaan asentaa ikkunoihin jo valmistusvaiheessa. Tarjolla on sekä perinteiset että integroidut säätimet. Sävyvalikoima on laaja, ja asennus on mahdollista myös kiinteisiin ikkunoihin pinta-asennuksena. Sälekaihtimet lisäävät yksityisyyttä ja mahdollistavat valon määrän säätelyn.

Ikkunan aukipitolaite

Aukipitolaite

Aukipitolaite mahdollistaa ikkunan molempien puitteiden samanaikaisen avautumisen. Laite estää ikkunan liikkumisen tuulen vaikutuksesta ja sisältää lapsiturvallisuutta lisäävän aukaisumäärän rajoittimen, jonka asetusta asukas voi itse säätää. Aukipitolaite on helposti avattavissa myös ikkunan pesua varten.

hyttyspuite, eli irroitettava hyttysverkko

Hyttyspuitteet

Tuuletusikkunoihin saatavat hyönteispuitteet ovat alumiinirunkoisia ja helposti irrotettavia talvikautta varten. Erikoistilauksesta on saatavilla kestävämpiä metalliverkkoja lintujen aiheuttamaa rasitusta varten.

integroitu sälekaihtimen säädin

Integroitu sälekaihtimen säädin

ARTIC-sälekaihtimet tarjoavat perinteistä ratkaisua pelkistetympää muotoilua. Integroitu sälekaihtimen säädin on käytössä helppokäyttöinen ja turvallinen valinta, erityisesti lapsiperheille.

ikkunan ristikko

Ristikko

Ristikot antavat ikkunoille perinteistä ilmettä. Tarjolla on sekä karmiin kiinnitettäviä irtoristikoita että kiinteitä ristikoita. Irrotettavat ristikot helpottavat ikkunan pesua. Irrotettavien ristikoiden leveys on 24 mm. Kiinteitä ristikoita saa kolmella eri leveydellä; 22 mm, 62 mm ja 92 mm.

ikkunan painike ja hela

Painike ja hela

Avattavissa ikkunoissa käytettävät painikkeet ovat sekä tyylikkäitä että käytännöllisiä. Painikkeita on saatavilla valkoisina tai kromattuina, ja ne pakataan yhdessä sälekaihtimien säätimien kanssa ikkunoiden toimituksen yhteydessä. Kuvassa näkyy ergonomisesti muotoiltu HOPPE-painike.

ikkunan painike- ja kilpimallit

Painike- ja kilpimallit

Ikkunapainikkeet ja -kilvet ovat valittavissa valkoisina, mustina, satiinikromisina tai kiiltokromisina. Ikkunakilvet ovat valittavissa ja suorakaiteen tai ovaalin mallisina ja samoilla värivaihtoehdoilla kuin ikkunapainikkeetkin.

Nämä lisävarusteet eivät ainoastaan lisää ikkunoiden toiminnallisuutta, vaan myös parantavat kotisi turvallisuutta ja esteettistä arvoa. Tutustu tarkemmin valikoimaamme ja löydä juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut.

Alumiiniosien vakiovärit

RAL 9010 valkoinen

RAL 9010

RAL 9010 valkoinen

RR 32 ruskea

RR 32

RR 32 ruskea

RAL 7024 tumman harmaa

RAL 7024

RAL 7024 tumman harmaa

RAL 7040 vaalean harmaa

RAL 7040

RAL 7040 vaalean harmaa

Puuosien värit ja mitat

Puuosien vakiovärit

Valkoinen NCS 0502Y
Mänty lakattu
Tammi TM 1802
Teak TM 1804
Pähkinä TM 1806

Karmisyvyydet

130 mm
170 mm
210 mm

Katso Karelia-ikkunan kotisivuilta ladattavat tiedostot, kuten ikkunamallit, käyttö- ja huolto-ohje ja monta muuta tästä linkistä.