Kokemuksia ikkunaremontista – asiakkaiden kertomana

Tervetuloa tutustumaan Kodin10:n asiakkaiden kokemuksiin! Olemme koonneet tälle sivulle rehellisiä kertomuksia ja kommentteja asiakkailtamme, jotka ovat valinneet meidät kumppanikseen ovi- ja ikkunaremonteissaan. Asiakaskokemukset ovat meille äärimmäisen tärkeitä, ja ne auttavat meitä kehittämään palveluitamme entisestään.

Ikkunaniput energiaremontoitavan omakotitalon edessä.

Miksi lukea asiakkaiden kokemuksia?

Kun harkitset ikkunaremonttia, muiden kokemukset voivat tarjota arvokasta tietoa ja vinkkejä. Asiakkaidemme kertomukset antavat sinulle käsityksen siitä, millaista on työskennellä kanssamme, mitä voit odottaa projektin eri vaiheissa ja miten olemme onnistuneet vastaamaan erilaisiin tarpeisiin ja toiveisiin.

Jokainen kertomus on asiakkaamme itsensä kirjoittama tai kertoma, ja ne heijastavat heidän henkilökohtaisia kokemuksiaan ja mielipiteitään.

Toivomme, että nämä tarinat antavat sinulle kattavan kuvan siitä, mitä voit odottaa valitessasi Kodin10:n kumppaniksesi ikkunaremonttiin. Lue ja inspiroidu siitä, kuinka olemme auttaneet muita asiakkaita toteuttamaan heidän unelmiensa kodit – ja kuinka voisimme auttaa myös sinua!

Asiakkaiden kokemuksia ikkunaremontista

Omakotitalon ikkunaremontti Jokioisilla

Uusi etuovi ja ikkuna

Omakotitalon ikkunaremontti Jokioisilla. Haastattelu asiakkaan luona remontin jälkeen:

Olimme yllättyneitä, miten nopeasti koko prosessi tapahtui.
Anni
Omkotitalon ikkunaremontin teettäjä

Lue lisää. Olemme kirjoittaneet tästä remontista myös artikkelin: Onnistunut ikkunaremontti Jokioisilla – Kodin10:n käsialaa

Paritalon ikkunaremontti Salossa

Ovi- ja ikkunaremontti asiakaspalaute, Salon seutu.

Paritalon ikkunaremontti Salossa. Whatsup-viestittely remontin jälkeen:

Mukavaa ja osaavaa porukkaa, ehdottomasti suosittelen. Homma tehtiin nopeasti ja hyvin. Tästä puri nyt remppa-kärpänen, jos vaan tulee homma jonka voin teettää/suositella, muistan kyllä teidät. Puhuttiin juuri ääneen, että jos tekisitte kattohommia, otettaisiin sekin teiltä. Niin ja edullinen hinta.
Anonyymi
Paritalon ikkunaremontin teettäjä

Lue lisää. Olemme kirjoittaneet tästä remontista myös artikkelin: Ikkunaremontti Salo: Energiatehokkuutta ja Uutta Ilmettä Kiskon Sydämessä

Kerrostalon ikkunaremontti Salossa

Kerrostalo Salon keskustassa.

Kerrostalon / asunto-osakeyhtiön ikkunaremontti Salossa. Lähteenä puhelinhaastattelu malliasennuksen jälkeen:

Vaikka ette olleet halvin tarjoaja, seurasitte projektia läheltä ja osoititte todellista kiinnostusta sen onnistumiseen. Myyjänne teki vaikutuksen henkilökohtaisella lähestymistavallaan ja asiantuntemuksellaan
Martti
Asunto-osakeyhtiön isännöitsijä

Lue lisää. Olemme kirjoittaneet tästä remontista myös artikkelin: Salon keskustan kerrostalon ikkunaremontti – Kodin10 panostaa laatuun ja asiakastyytyväisyyteen

Omakotitalon ikkunaremontti Kemiönsaaressa

Ikkunaremontin asiakaspalaute Kemiönsaaresta.

Omakotitalon ikkunaremontti Kemiönsaaressa. Whatsup-viestittely remontin jälkeen:

Valmista tuli ja niin hienoa! Ihan täys 10. Loistopalvelu alusta loppuun. Kuittaan heti kun lasku tulee. Menestystä messupäiville ja kyllä suosittelen teidän komboa kaikille. Kiitos, että olit kärsivällinen ja sisukas.
Anonyymi
Paritalon ikkunaremontin teettäjä

Lue lisää. Valitettavasti tästä kohteesta ei ole tarjolla kuvia asiakkaan toivomuksesta.