Rintamamiestalon ikkunaremontti - valmistunut pääty.

Ikkunaremontti Salo: Rintamamiestalon Modernisointi

Eristeen Tarkistus ja Uudistus

Salossa, Kiskon keskustan tuntumassa sijaitseva rintamamiestalo, kansanomaisesti tunnettu nimellä ”purulinna”, sai laadukkaan ikkunaremontin, joka toi taloon uuden ilmeen ja paransi merkittävästi sen energiatehokkuutta. Rintamamiestaloille tyypillisesti purueristeinen rakenne vaatii huolellisuutta ikkunaremontin yhteydessä. Vanhojen ikkunoiden purkamisen aikana avattiin alapuut ja suoritettiin eristystarkastus. Usein vuosien saatossa painunut sahanpuru jättää ikkunoiden alle eristeettömiä kohtia, jotka tarkistettiin ja tarpeen mukaan täytettiin uudelleen, varmistamaan seinän tiiviys ja maksimaalinen energiahyöty.

Turvallisuuden ja Mukavuuden Parannukset

Erityishuomio kiinnitettiin myös turvallisuuteen, sillä osa uusista ikkunoista suunniteltiin hätäpoistumisteiksi. Hätäpoistumistie-ikkunoiden osalta noudatettiin lakia, joka määrää aukon vähimmäiskoon ja vaatii ikkunoihin kiinteät painikkeet, jotta niistä on mahdollista poistua nopeasti hätätilanteessa. Toinen merkittävä parannus vanhoihin järjestelmiin verrattuna oli uusien tuuletusikkunoiden varustaminen hyönteisverkoilla, jotka mahdollistavat tehokkaan tuuletuksen ilman hyönteisten pääsyä sisätiloihin. Lisäksi asennetut sälekaihtimet tarjoavat suojaa auringon häikäisyltä ja estävät asunnon liiallisen lämpenemisen auringonpaisteen aikaan.

Valinta Kodin10:n Palvelulle

Kohde tuli kilpailutuksen kautta ja remontille oli useita tarjoajia. Remontti kilpailutettiin usean tarjoajan kesken, ja asukkaan valinta kohdistui Kodin10:n palveluihin läpinäkyvän kommunikoinnin ja kilpailukykyisen hinnoittelun ansiosta.

Yhteenveto

Tämän rintamamiestalon ikkunaremontti on esimerkki siitä, kuinka huolellisesti suunniteltu ja toteutettu remontti voi elävöittää historiallista kiinteistöä samalla kun se tuo mukanaan nykyaikaiset mukavuudet ja energiatehokkuuden parannukset.