Ikkunapokan nosto paikoilleen.

Ikkunaremontti Salo: Energiatehokkuutta ja Uutta Ilmettä Kiskon Sydämessä

Kun on aika päivittää kodin ilmettä ja parantaa asumisen mukavuutta, ikkuna- ja oviremontti nousee usein korkealle toivelistalla. Näin oli myös Salossa, tarkemmin sanottuna sen Kiskon kylässä, missä eräs koti koki merkittävän muodonmuutoksen. Tässä blogiartikkelissa syvennymme remonttiprojektiin, joka ei ainoastaan tuonut uutta ilmettä asiakkaamme kotiin, vaan myös paransi merkittävästi sen energiatehokkuutta. Projektin takana oli Kodin10, yritys, joka on tunnettu edullisista hinnoistaan ja huippulaatuisista tuotteistaan.

Vanhasta Uuteen – Ikkunat ja Ovet Uusiksi

Koirat ovat vastassa vanhalla ovella.

Kiskossa sijaitsevassa kodissa vanhat ikkunat olivat tulleet elinkaarensa päähän. Ei ainoastaan ulkonäöllisistä syistä, vaan myös energiatehokkuuden ja asumismukavuuden parantamiseksi, oli aika vaihtaa vanhat ikkunat uusiin. Asiakkaamme valitsi Kodin10:n toteuttamaan ikkunaremontin, ja valintaan vaikuttivat erityisesti edullinen hinta sekä tarjottujen tuotteiden korkea laatu.

Energiatehokkaat Karelia-Ikkunat

Remontissa vanhat ikkunat korvattiin uusilla, energiatehokkailla Karelia-ikkunoilla. Nämä ikkunat eivät ainoastaan paranna kodin energiatehokkuutta merkittävästi, vaan myös lisäävät asumismukavuutta ja ulkonäköä. Energiatehokkuus tarkoittaa vähäisempiä lämmityskustannuksia ja pienempää hiilijalanjälkeä, mikä on etu niin kotitalouksille kuin ympäristöllekin.

Uuden Karelia-ikkunan asennus

Päijänne-Ovet: Uusi Ulko-oven Ilme

Uutta Päijänne-Ovea nostetaan paikoilleen.

Ulko-ovetkaan eivät jääneet huomiotta tässä remontissa. Vanhat ovet vaihdettiin uusiin, energiatehokkaisiin Päijänne-Oviin, jotka ovat tunnettuja erinomaisesta laadustaan ja eristyskyvystään. Nämä ovet, joissa on jopa 90mm paksu ovilehti, tarjoavat erinomaisen eristyksen, mikä vähentää energiankulutusta ja parantaa asumismukavuutta.

Kestävä Kehitys Edellä

Ympäristötietoisuus on nykypäivänä entistä tärkeämpää, ja siksi vanhat ikkunat sekä ovet kuljetettiin pois ja kierrätettiin asianmukaisesti. Tämä varmistaa, että remontti ei ainoastaan paranna asiakkaamme kodin ilmettä ja energiatehokkuutta, vaan myös tukee kestävää kehitystä.

Kodin10:n autoja.

Miksi Kodin10?

Ovi- ja ikkunaremontti asiakaspalaute, Salon seutu.

Asiakkaamme valinta kallistui Kodin10:lle useasta hyvästä syystä. Edullisen hinnan lisäksi ratkaisevaa oli huippulaatuisten tuotteiden tarjonta. Kodin10:n asiantunteva tiimi varmistaa, että jokainen projektivaihe sujuu ammattimaisesti ja että lopputulos vastaa asiakkaan toiveita ja tarpeita.

Yhteenveto

Ikkuna- ja oviremontti Salossa, Kiskon kylässä, on oiva esimerkki siitä, miten vanhasta voidaan luoda uutta ja miten koti voi muuttua paitsi kauniimmaksi myös energiatehokkaammaksi.