4-lasiset avattavat ikkunat.

Ikkunaremontti Raisio – Kodin ilme koheni uusien 4-lasisten ikkunoiden myötä

Raisiossa sijaitseva asennuskohde koki merkittävän muodonmuutoksen, kun vanhat kiinteät ikkunat vaihdettiin avattaviin nelilasisiin ikkunoihin. Uusien valkoisten sisäpuitteiden ansiosta kodin ilme muuttui sisältäkin pirteämmäksi ja tilavamman tuntuiseksi. Kodin tunnelmaa korostaa nyt kaksiväriset ikkunat, jotka tuovat visuaalista kiinnostavuutta sekä sisälle että ulos.

Nelilasiset energiansäästöikkunat täyttävät tiukat lämmöneristysvaatimukset tarjoten samalla korkean esteettisen tason. Tämä kaksipuitteinen puualumiini-ikkuna on suunniteltu huolella.

Uusilla ikkunoilla energiatehokkuutta ja auringonsuojaa

Nelilasisen rakenteen ansiosta ikkuna tarjoaa erinomaisen lämmöneristyksen, mikä on erityisen tärkeää nykyaikaisten energiavaatimusten täyttämisessä. Samalla se tarjoaa parhaan mahdollisen auringonsuojan, joka auttaa hallitsemaan tehokkaasti sisätilojen lämpötilaa.

Ääneneristävyyttä ja helppokäyttöisyyttä

Nelilasinen ikkuna ei ainoastaan pidä lämmön sisällä, vaan se myös eristää tehokkaasti ääntä ympäristöstä. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan rauhallisuutta kaipaaviin koteihin ja työtiloihin.

Sisäänpäin aukeava tuuletusikkuna tekee ilmanvaihdosta helppoa ja kätevää. Yhden painikkeen avulla ikkuna avautuu ja sulkeutuu vaivattomasti. Tämä ominaisuus yhdistettynä ikkunoiden turvalliseen sisäänpäin aukeavaan rakenteeseen tekee ikkunan käytöstä helppoa ja miellyttävää.

Turvallista ikkunanpesua ja soveltuvuus passiivitaloihin

Nelilasinen ikkuna ei ole ainoastaan energiatehokas vaan myös käytännöllinen. Kun kaikki ikkunapuitteet avautuvat sisäänpäin, tekee se ikkunan pesemisestä turvallista ja vaivatonta. Tämä ominaisuus on erityisen kätevä, kun ikkuna on sijoitettu paikkaan, josta sitä on vaikea pestä ulkopuolelta.

Nelilasiset energiaikkunat soveltuu erinomaisesti kohteisiin, joissa vaaditaan huippuluokan lämmöneristystä. Erityisesti passiivitalojen omistajille tämä ikkuna tarjoaa ihanteellisen ratkaisun energiatehokkuuden ja tyylikkyyden yhdistämiseen. Energiansäästöikkuna on investointi, joka tuo pitkäaikaista mukavuutta ja tehokkuutta asuntoosi.

Uudet energiaikkunat tuovat tyylikkyyden ja energiatehokkuuden

Uusien ikkunoiden asentaminen osoittautui paitsi tyylikkääksi myös vaivattomaksi prosessiksi. Nordic-ruudun ammattitaitoisesti suoritettu asennus toi lisämukavuutta ja kodin ilme kohentui huomattavasti.

Uudet ikkunat eivät ainoastaan siis tee kodistasi visuaalisesti houkuttelevampaa, vaan ne tarjoavat myös merkittävää energiatehokkuutta, säilyttäen lämmön talon sisällä ja vähentäen lämmityskustannuksia. Uusien ikkunoiden vaihto todistaa, että kodin ilmeen uudistaminen ja energiatehokkuus voivat kulkea käsi kädessä.

Katso referenssiartikkelit paikkakunnittain.