Punainen omakotitalo Liedossa

Ikkunaremontti Liedossa: Energiatehokkuutta selektiivilaseilla

Liedossa on juuri valmistunut ikkunaremontti, joka tuo mukanaan uudenlaista energiatehokkuutta ja asumismukavuutta. Remontin kohteena oli aurinkoisella paikalla sijaitseva rakennus, jonka sijainti huomioitiin ikkunavalinnoissa erityisen huolellisesti.

Miksi selektiivilasit?

Ruokailutilan ikkuna

Tässä projektissa kaikki ikkunat varustettiin selektiivilaseilla, mutta isot elementti-ikkunat varustettiin kolminkertaisella selektiivillä. Selektiivilasi, tunnetaan myös nimellä alhaisen emissiivisyyden (low-E) lasi, on kehitetty erityisesti energiatehokkuutta silmällä pitäen. Se on päällystetty mikroskooppisella metallioksidi-pinnoitteella, joka heijastaa lämpösäteilyä takaisin ulos tai sisälle riippuen siitä, tarvitaanko rakennuksessa lämmön säilytystä vai jäähdytystä.

Tämä pinnoite mahdollistaa auringonvalon ja lämmön hallinnan niin, että kesällä liiallinen lämpö heijastuu ulos, pitäen sisätilat viileämpinä, ja talvella lämpö säilyy sisätiloissa, vähentäen lämmitystarvetta. Selektiivilasit eivät ainoastaan paranna energiatehokkuutta, vaan ne myös suojaavat sisustusta auringon UV-säteiden haalistavalta vaikutukselta.

Projektin yksityiskohdat

Liedon ikkunaremontissa asennettiin myös muita energiatehokkaita ratkaisuja. Rakennuksen muut ikkunat varustettiin kolminkertaisilla laseilla, jotka tarjoavat erinomaisen lämmöneristyksen ja äänieristyksen. Nämä avattavat ikkunat parantavat huomattavasti asumismukavuutta ja ovat helppokäyttöisiä.

Kodin10 valikoima energiatehokkaita ikkunaratkaisuja takaa, että jokainen asiakas voi löytää juuri oikean tyyppiset ikkunat omiin tarpeisiinsa – oli kyse sitten ääni- tai lämpöeristyksestä tai molempien yhdistelmästä.

Miksi valita Kodin10 ikkunaremonttiin?

Kodin10 on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisia, kestäviä ja visuaalisesti miellyttäviä ikkunaratkaisuja. Me ymmärrämme, että jokainen rakennus on ainutlaatuinen, ja siksi tarjoamme personoituja ratkaisuja, jotka vastaavat kunkin projektin erityisvaatimuksiin. Meidän asiantuntijamme varmistavat, että jokainen asennus suoritetaan huolellisesti ja ammattitaidolla, taaten parhaat mahdolliset tulokset.

Liedon ikkunaremontti on oiva esimerkki siitä, miten oikeanlaisten materiaalien ja asiantuntevan toteutuksen yhdistelmä voi merkittävästi parantaa rakennuksen energiatehokkuutta ja asumisviihtyvyyttä. Haluatko kuulla lisää tai oletko kiinnostunut päivittämään omat ikkunasi? Ota yhteyttä Kodin10:een, niin keskustellaan lisää siitä, miten voimme auttaa sinua saavuttamaan samanlaisia tuloksia.