ikkunaremonttikohde kuvattuna ulkoa

Ikkunaremontti Forssassa – Uudet Ikkunat Alle 20 Vuotta Vanhaan Kotiin

Ongelmat Alkuperäisissä Ikkunoissa

Forssassa sijaitseva talo, joka oli kokenut täyden saneerauksen ja laajennuksen 2000-luvun alussa, uudisti ikkunansa täydellisesti. Vaikka ikkunat eivät olleet vielä täyttäneet kahtakymmentä vuotta, ne kohtasivat useita toiminnallisia ongelmia. Talvella asukkaat kokivat vedontunnetta ja ikkunoiden tiiviydessä ilmeni puutteita, mikä johti huurtumiseen ja jäätyneisiin ruutuihin.

Ekologinen Ratkaisu: Vanhojen Ikkunoiden Kierrätys Myymällä

vanhat ikkunat talon seinustalla

Ongelmat johtuivat pääosin alkuperäisestä asennuksesta, mutta itse ikkunat olivat vielä käyttökelpoisessa kunnossa. Asukas päätti hyödyntää tilanteen ekologisesti: vanhat ikkunat ja terassiovi myytiin eteenpäin ja ne saivat uuden elämän muualla. Tämä ei ainoastaan auttanut ympäristöä, vaan myös vähensi remontin kokonaiskustannuksia.

Päätös Käyttää Kodin10:n Palveluita

Alun perin suunnitelmissa oli hankkia ikkunat vain alakertaan ja asentaa ne itse. Kuitenkin tarjouspyyntöjen kautta ilmeni, että Kodin10 tarjosi asennetut ikkunat hintaan, joka oli lähellä toisen yrityksen tarjousta ilman asennusta. Tämän vuoksi asukas päätyi valitsemaan Kodin10:n, ja samalla päätettiin uusia myös yläkerran ikkunat ja parvekkeen ovi.

Kodin10 löytyi puskaradion kautta kun ikkunatoimittajaa etsiessä työkaveri antoi vinkin paikallisesta toimijasta.

Valitut Tuotteet ja Lopputulos

Kaikki ikkunat ja yläkerran parvekeovi tilattiin Karelia-ikkunoilta, jotka ovat tunnettuja laadustaan. Ulko-ovea ei tarvinnut vaihtaa, sillä asukas oli jo aiemmin investoinut korkealaatuiseen Päijänne-oveen.

Kuvia remontista