Helppo remontti taloyhtiöille

Ikkuna- ja oviremontit taloyhtiöille avaimet käteen -periaatteella

Pyydä tarjous ikkuna- tai oviremontista

Käytämme vain hyväksyttyjä ja ensiluokkaisia tuotteita, jotka suojaavat aktiivisesti taloyhtiösi ikkunoita, ovia ja omaisuutta. Hoidamme koko remontin avaimet käteen -periaatteella.

Näin etenee Suomen vaivattomin remontti

1. Ikkuna- ja oviremontin suunnittelu

Asiantuntijamme kartoittaa kanssanne, miten remontti kannattaa toteuttaa taloyhtiössänne. Määrittelemme yhdessä kestävät ja soveltuvat tuotteet ja materiaalit, jotta remontti on loppuun asti mietitty.

2. Kiinteä tarjous

Annamme kiinteän tarjouksen, johon kirjaamme yhdessä sovitut yksityiskohdat tehtävästä työstä, aikataulusta ja hinnasta. Tärkeintä on valita yksilöllisesti juuri teidän taloyhtiöön soveltuvin ratkaisu.

3. Urakkasopimus

Teemme urakkasopimuksen, josta löytyy yksityiskohtaiset tiedot tehtävästä työstä, aikataulusta ja hinnasta. Sovimme samalla mm. projektin aikaisesta viestinnästä asukkaille.

4. Onnistunut toteutus

Ammattitaitoiset asentajamme asentavat uudet ikkunat ja ovet sopimuksen mukaisesti.

5. Huolellinen siivous

Ammattitaitoisen asennuksen lisäksi pidämme tärkeänä, että työmaamme jätetään siistiin kuntoon. Kierrätämme jätteet asianmukaisella tavalla (lue jätteiden kierrätyksestä).

6. Kattava takuu

Voit nukkua yönne rauhassa remontin jälkeen, sillä annamme asennukselle 5 vuoden takuun.

Kaikki vielä pähkinänkuoressa

Ikkunat

Karelia ikkunat ja Päijänne-ovet ovat Suomen suosituimpia. Ulkonäkö, vahvat rakenteet, lisävarusteet sekä energiatehokkuus tekevät ikkunoiden ja ovien valinnasta turvallista.

Ovet

Päijänne -ovien Mukava perusovimallisto, Kotoisa puuovimallisto, Viihtyisä ulko-ovimallisto, Autotalliovet, Terassiovet ja Luonteikas perinneovimallisto ovat täynnä tyylejä, värejä ja yksityiskohtia, joilla luot kotisi näköisen oven.

Laatutakuu

Laatu on kokemus, jonka varmistamiseksi meidän täytyy kiinnittää huomiota laadukkaisiin työtapoihin kaikissa vaiheissa. Laatu ohjaa Nordic Ruutu Oy:n kaikkea tekemistä.

Rahoitus

Meiltä saat uudet ikkunat sekä ovet nopeasti ja vaivattomasti kohtuuhintaan! Hyödynnä monipuoliset maksutavat. Valitse sinulle sopivin – kertalasku tai kuukausierät.

Pyydä ilmainen arviokäynti

Siirry yhteystietoihin ja pyydä meiltä ilmainen arviokäynti tai jätä tarjouspyyntö. Voit soittaa myös alustavia kysymyksiä koskien.

Ikkuna- ja Oviremonttien Suunnittelu ja Toteutus: Käsikirja Oman Kodin omistajille

Jäikö kysymyksiä auki? Olemme kirjoittaneet yleisen Käsikirjan ikkuna- ja oviremonttien suunnitteluun ja toteutukseen

Tätä opasta luettuasi saat paremman kokonaiskuvan ikkuna- ja oviremonteista ja osaat kysyä tarkempia kysymyksiä kun tapaat asiantuntijamme.

Lue myös artikkelimme kierrätyksestä, tai katso kaikki artikkelit

Käsikirja oman kodin omistajalle kansilehti. Kuvassa punainen omakotitalo ja puuaita.