Auringonsuojalasi

Auringonsuojalasin hyödyt: Tehokasta suojaa ja energiatehokkuutta kotiisi

Auringonsuojalasi on innovatiivinen ratkaisu, joka tarjoaa tehokasta suojaa auringon haitallisilta säteiltä samalla parantaen asumismukavuutta ja energiatehokkuutta. Kodin10:n myymällä Karelia-ikkunan auringonsuojalasilla on monia etuja ja toimintaperiaatteita, joiden vuoksi se on fiksu valinta nykyaikaisiin koteihin.

Lämpömittari näyttää kesähellettä
  1. Suojaa auringon lämpöä vastaan

Auringonsuojalasin ensisijainen tehtävä on vähentää auringon säteilyn aiheuttamaa sisätilojen lämpiämistä. Se voi estää jopa 40 % auringon lämpösäteilystä, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon etenkin etelään tai länteen suuntautuville ikkunoille, joissa auringon vaikutus on voimakkaimmillaan. Vähentämällä auringon aiheuttamaa lämpökuormaa, auringonsuojalasi auttaa pitämään kotisi viileämpänä kesäkuukausina.

  1. Lisää energiatehokkuutta ja säästöjä

Auringonsuojalasin käyttö vähentää tarvetta jäähdytykselle kesäaikana, mikä johtaa merkittäviin säästöihin ilmastointilaitteiden käyttökustannuksissa. Lisäksi auringonsuojalasi parantaa ikkunoiden lämmöneristävyyttä (parempi U-arvo), mikä auttaa säilyttämään lämpöä sisällä talvikuukausina, säästäen lämmityskuluissa.

Auringonpaahde
  1. Suojaa UV-säteilyltä

Auringonsuojalasi vähentää ikkunoiden kautta tulevaa UV-säteilyä jopa 50 % verrattuna tavallisiin ikkunoihin. Tämä suojaa sekä ihmisten ihoa että kotisi sisustusta, kuten huonekaluja, mattoja ja verhoja, haalistumiselta ja vaurioilta.

  1. Vähentää häikäisyä

Erityisesti suurissa ikkunoissa ja oleskelutiloissa auringonvalon häikäisy voi olla ongelma. Auringonsuojalasi minimoi tätä häikäisyn määrää, tekee tilasta mukavamman käyttää ja mahdollistaa esimerkiksi television katselun tai tietokoneella työskentelyn ilman häiriöitä.

  1. Mahdollistaa suuremmat ikkunapinnat

Kun ikkunoissa käytetään auringonsuojalasia, voidaan suunnitella suurempia ikkunapintoja ilman, että lämpö- ja valo-olosuhteet kärsivät. Tämä on erityisen tärkeää Pohjolassa, missä luonnonvalon maksimaalinen hyödyntäminen on keskeistä.

 

Toimintaperiaate ja asennus

Auringonsuojalasi ei sisällä erillisiä kalvoja vaan sen auringonsuojaominaisuudet saavutetaan lasin valmistusprosessissa. Auringonsuojaava kerros sijoitetaan lasielementin sisäpuolelle, mikä suojaa kerrosta kulumiselta ja sääolosuhteilta. Tämä tekee auringonsuojalasista huoltovapaan ja pitkäikäisen ratkaisun.

Yhteenveto

Auringonsuojalasi on kustannustehokas ja huoltovapaa ratkaisu, joka parantaa kotisi energiatehokkuutta ja asumismukavuutta. Sen monipuoliset hyödyt tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon niin uudisrakentamiseen kuin olemassa olevien rakennusten päivittämiseen. Jos haluat lisätietoja auringonsuojalasista ja siitä, miten se voidaan integroida kotiisi, ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Onko sinulla tarvetta suojautua paahtavalta auringolta? Ota yhteyttä – olemme valmiina auttamaan.